Gratis proeflenen voor KDV's en BSO's

Geplaatst op:

Gratis proeflenen voor KDV's en BSO's

KDV’s en BSO’s die nog geen lid zijn mogen nu tijdelijk drie items kosteloos komen proeflenen

Laat je inspireren in onze NatuurMEdiatheek
Materialen ter aankleding van een themaweek, interessante boeken voor de pedagogisch medewerkers, leuke spellen en veldwerkmateriaal voor op de BSO. Je kunt jouw thema's en activiteiten aanvullen met hoogwaardige educatieve materialen uit onze NatuurMEdiatheek. Gemakkelijk en duurzaam want je hoeft het niet allemaal zelf aan te schaffen. Kom langs en we helpen je graag bij het samenstellen van materiaal voor een thema. Mail je vraag naar onze adviseur kinderopvang Mela Krijger via krijger@anmec.nl of bel 020 622 5404.


In onze NatuurMEdiatheek vind je

  • Inspiratiepakketten, leskisten en ontdekdozen over bijvoorbeeld ‘Overwinteren, van herfst naar winter’, ‘Spinnen’, ‘Papier maken’ of ‘Aan de slag met afval’;
  • Veldwerk- en onderzoeksmaterialen. Loeppotjes, schepnetten en vlinderkasten zijn populair, maar denk ook aan microscopen, grondboren en diersporen;
  • 140 opgezette vogels, zoogdieren, skeletten en modellen van paddenstoelen. De eekhoorn, egel, mol en ransuil zijn het populairst maar wat denk je van een vos?
  • Achtergrondinformatie zoals tijdschriften, boeken en determinatie gidsen.


Als lid van de NatuurMEdiatheek kun je deze materialen reserveren en lenen. Iedereen die in Amsterdam woont, werkt of studeert kan lid worden.  

Voor Amsterdamse kinderopvang organisaties hebben we nu een leuke aanbieding: je kunt nu drie items kosteloos komen proeflenen!

Proeflenen, hoe werkt het?
Om materialen bij ons te lenen registeer je je via dit formulier. Dit kan op persoonlijke titel of met je hele kinderopvanglocatie. Vervolgens kun je ons aanbod bekijken, reserveren en lenen. De eerste drie items krijg je gratis van ons mee voor een periode van 3 weken. Je kunt ook drie keer komen en steeds één item lenen. Ben je er blij mee en wil je nog meer lenen? Dan zetten we je proefabonnement om naar een betaald lidmaatschap en ontvang je een factuur. Een lidmaatschap kost € 55,- en loopt van 1 september tot 1 september het jaar erop. 

Je kunt ook langskomen in de NatuurMEdiatheek en bekijken wat je zou willen lenen. Klik hier voor de openingstijden en bereikbaarheid.