Partners

Samenwerken met ANMEC

Wij bouwen aan een netwerk waarin we optimaal kennis kunnen delen en ontwikkelen. Wil je met ANMEC werken aan een duurzame stad? Dan gaan we graag met je in gesprek. We horen graag over jouw ideeën, projecten en activiteiten waarvoor wij onze expertise, netwerk slag- en innovatiekracht in kunnen zetten. Bovendien zoeken wij partners die bij willen dragen aan de projecten zoals die al op onze site staan. We staan open voor inhoudelijke expertise, extra handen of locaties voor de uitvoering van activiteiten, ondersteuning in nature of geld, en manieren om onze activiteiten en projecten uit te dragen.

  • Amsterdam Rainproof

    Amsterdam Rainproof is een sterk netwerk van diverse organisaties die zich actief inzetten voor het regenbestendig maken van Amsterdam: overheidsorganisaties, ontwerpbureaus, vastgoedeigenaren, ondernemers, buurtorganisaties, kennisinstellingen en netwerkorganisaties. Het netwerk steunt elkaar bij het rainproof inrichten van de stad, waarmee iedere organisatie op haar manier bijdraagt. Met elkaar zijn we Amsterdam Rainproof, want elke druppel telt.

    Op de website van Amsterdam Rainproof is inmiddels een schat aan informatie, contacten, inspirerende voorbeelden en tools te vinden.

  • Boerderijeducatie Amsterdam

    Boerenbedrijven uit verschillende sectoren die zich richten op het basis-, middelbaar en speciaal onderwijs, waarbij kinderen zelf kunnen zien, horen, voelen en beleven waar ons voedsel vandaan komt. Samen maken we ons hard voor goede en krachtige voedseleducatie in Amsterdam. 

Samen met Amsterdam

Samen stimuleren we het ontdekken van natuur en duurzaamheid in en vooral ook mét de stad