Samenwerken met ANMEC

Wij bouwen aan een netwerk waarin we optimaal kennis kunnen delen en ontwikkelen. Wil je met ANMEC werken aan een duurzame stad? Dan gaan we graag met je in gesprek. 

Wij horen graag over jouw ideeën, projecten en activiteiten waarvoor wij onze expertise, netwerk slag- en innovatiekracht in kunnen zetten.

Bovendien zoeken wij partners die bij willen dragen aan de projecten zoals die al op onze site staan. We staan open voor inhoudelijke expertise, extra handen of locaties voor de uitvoering van activiteiten, ondersteuning in nature of geld, en manieren om onze activiteiten en projecten uit te dragen.

Onze partners

  • Food Cabinet is een van de partijen in het Voedselwijs collectief. Samen maken we ons hard voor goede en krachtige voedseleducatie in Amsterdam. Food Cabinet is initiatiefnemer van de No Waste Lunches, een educatieve activiteit tegen voedselverspilling.
    lees meer lees minder
  • Groen Dichterbij verbindt 'groene' bewonersinitiatieven en vormt zo een landelijk lerend netwerk. ANMEC versterkt dit netwerk in Amsterdam. We werken samen met de organisatie achter Groen Dichterbij én ondersteunen bewonersinitiatieven.
    lees meer lees minder