Duurzaam in bedrijf >

Open dag NatuurMEdiatheek en WeMakeThe.City

Geplaatst op:

Open dag NatuurMEdiatheek en WeMakeThe.City

Van 20-24 juni vindt WeMakeThe.City, het grootste stadsfestival van Europa plaats. Dit festival laat zien hoeveel en welke initiatieven er zijn voor een duurzame en gezonde stad. En jij kan meedoen!
Samen veranderen we de stad voor vijf dagen in één groot festival, met 600 (lokale, nationale en internationale) sprekers, 150 locaties, 25 themaconferenties, 30 urban talks, 50 workshops, 30 stadsexpedities, 15 speciale evenementen, 10 expo’s en 30.000 deelnemers. We gaan aan de slag met de grote stedelijke uitdagingen, delen kennis en presenteren de nieuwste oplossingen. Zo biedt WeMakeThe.City inspiratie, interactie én innovatie.

Partner van WMtC
ANMEC zet zich in voor een duurzame stad en doet mee aan WeMakeThe.City: zondag 24 juni zijn we met het We Feed The City Smaakmakers Lab te vinden  in de binnentuin van het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam Oost en onze NatuurMEdiatheek aan de Plantage Middenlaan in Centrum is geopend voor duurzame inloopactiviteiten en advies. Kom je ook?!

We Feed The City Smaakmakers Lab //  Kids-activiteit over gezond en duurzaam eten
Het water loopt je in de mond in de binnentuin van het Tropeninstituut. Maarre…weet jij wat je eet? Wil jij je smaakzintuigen testen, gezonde smoothies maken, een moestuintje ontwerpen of je favoriete recept met ons delen, kom dan proeven en shaken op het kinderplein in de binnentuin van het KIT.
Meer informatie.

Do it yourself //  Kweek groenten, maak papier, wek energie op
We hebben open dag in de NatuurMEdiatheek met korte inloop activiteiten. Je kunt lekker met je handen bezig zijn: zaaien, energie opwekken, papier maken en dieren tekenen. Wij zijn er ook om met je in gesprek te gaan over Natuur en Duurzaamheids educatie in de stad. Wat vind jij belangrijk?
Meer informatie.

Bekijk het hele programma van We Make The City.

Volg het laatste nieuws over We Make The City via facebook.