Groen cafe on tour - Opening Boer&Bar in Osdorp

Geplaatst op:

Groen cafe on tour - Opening Boer&Bar in Osdorp
Groen Café in Osdorp
Groen Café strijkt zaterdag 30 juni om 15:00 uur neer bij Boer&Bar van Stadsboerderij Osdorp. Op deze dag wordt het terras van de bar feestelijk geopend 
 
Tussen de bardienst en het afwassen delen we ideeën over het bereiken van mensen. Hoe kies je passende activiteiten en hoe vind je de mensen die dat bedenken, doen en dragen. Wat werkt en wat werkt niet?
 
Stadsboerderij Osdorp is een groen initiatief in Osdorp dat nu 4 jaar bestaat. Het is een ontmoetingsplek van betrokken buurtgenoten, natuurliefhebbers en stadstuinders. De focus van de boerderij is educatie over natuur, stadslandbouw en voedsel. Dat doen zij community based samen met bewoners, die zelf initiatieven aandragen. Boer & Bar is één van de activiteiten.
 
Help jij ons de uitnodiging voor het Groen Café te verspreiden? Deel ons evenement op Facebook met jouw netwerk en laat zien dat je komt of geïnteresseerd bent.
 
Datum: zaterdag 30 juni
Inloop: 15.00 uur bij Stadsboerderij Osdorp, Botteskerksingel 30b, Amsterdam
Contact: Martin ten Brinke, 06-24238818 of Nienke Kwikkel (kwikkel@anmec.nl)
 
Groen Cafe Community - Sluit je aan via Facebook of Mail
Dit is het vierde Groen Café dit jaar waarbij ANMEC in samenwerking met lokale initiatieven een bijeenkomst organiseert. Groen in de stad leeft en veel mensen dragen bij aan een gezonde en groene stad. Het is fijn en nuttig om te weten wie in het groennetwerk zit, waar een ander mee bezig is en hoe je aan financiering, informatie of vrijwilligers komt. Het Groen Café biedt op een laagdrempelige manier plek aan kennismaking en kennis delen. We merken dat initiatiefnemers veel creatieve ideeën en plannen hebben om de bewoners en kinderen meer bij het groen in de stad te betrekken. Wees welkom, met of zonder ervaring!