Maak kennis met de Amsterdamse NatuurMEdiatheek 

Wil je in jouw lessen aandacht geven aan natuur en duurzaamheid? 

Dan zijn wij er voor jou. We hebben het grootste aanbod in materialen voor natuur- en duurzaamheidseducatie in Amsterdam. En dankzij de gemeente Amsterdam lenen Amsterdamse basisleerkrachten gratis!

Hoe het werkt

  1. Bekijk in ons aanbodoverzicht wat je bij ons kunt lenen
  2. Log in met de inloggegevens van jouw school
  3. Haal de materialen bij ons af of maak gebruik van onze transportservice

We helpen je ook graag op weg. Kom bij ons langs om de materialen te bekijken en advies te krijgen. Of... nodig ons uit! Dan komen we met onze NatuurMEdiatheek on Tour naar jouw school toe. Bijvoorbeeld tijdens een studiedag, als onderdeel van het programma.

NatuurMEdiatheek on Tour 

We stallen een selectie van onze materialen uit, zodat je alles kunt bekijken en uitproberen. Daarnaast nemen we je mee in de natuur naast je school. In een workshopachtige setting gaan we aan de slag met de materialen. Je kunt zo zelf kunt ervaren hoe je de materialen kunt inzetten in de klas. Ons bezoek duurt ca. 1,5 uur. Interesse? Stuur een mailtje naar Elena Francissen, coördinator NatuurMEdiatheek, via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Of plan een (video)belafspraak met Elena in (kies voor: Aviesgesprek (video)bellen) om de mogelijkheden te bespreken.

Nieuwsbrief

4x per jaar inspiratie voor natuur en duurzaamheid in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 

Meer info