Vacatures, Stages en Vrijwilligerswerk

Vacatures 

- - - Op het moment zijn er geen vacatures ---

OPEN SOLLICITATIES WELKOM (anmec@anmec.nl)

Kom stage lopen bij ANMEC

Bij ANMEC geven we studenten graag gelegenheid bij ons een snuffel- of onderzoeksstage te doen die aansluit bij ons werkveld. Afgelopen jaren ontvingen we studenten van de HvA, de WUR, de VU, Aeres Hogeschool en MBO Wellant (we zijn SBB-erkend leerbedrijf). Ook studenten van communicatie- of ontwerp-opleidingen zijn welkom trouwens! Vertrekkende stagiairs roemen  de tijd bij ANMEC om de ruimte die ze krijgen en de uitdagingen die we ze geven. ANMEC is de afgelopen jaren gezegend geweest met een keur aan sympathieke en leergierige stagiairs die meer dan eens met verrassende inzichten en oplossingen kwamen. 

 

Stage aanvragen

Wil jij ook een bijdrage leveren aan natuur en duurzaamheidseducatie in Amsterdam of ken jij iemand die een leuke stage zoekt? We hebben ruimte voor onderzoek, maar ook voor een stagiair communicatie bijvoorbeeld. Je helpt ons met het evalueren, uitzoeken of ontwerpen van nieuwe activiteiten en wij helpen jou jezelf te ontwikkelen. Een investering van beide kanten, daarom is er niet onbeperkt plek. Dus neem bijtijds contact op met Lidy (Lidy@anmec.nl). 


Kom helpen als vrijwilliger in de Amsterdamse Natuurmediatheek 

Onze vrijwilligers maken voor ons het verschil. De dagelijkse gang van zaken ligt bij de vaste medewerkers. Als vrijwilliger help je mee en kan je als je dat wilt nog iets extra’s doen dat bij je past. Zo help je als vrijwilliger niet alleen de natuurmediatheek een stap extra te zetten, maar krijg je ook zelf de kans om de dingen te doen waar je blij van wordt. 

OPEN SOLLICITATIES WELKOM (anmec@anmec.nl)

Meer info