Transportservice Natuurmediatheek

Heb je geen tijd om de geleende materialen bij ons op te halen of terug te brengen? Geen probleem. Maak gebruik van onze transportservice!

Hoe het werkt:

1. Bij het reserveren van de materialen geef je aan of je gebruik wilt maken van de transportservice.

2. Je kunt ervoor kiezen alleen de transportservice te gebruiken voor het bezorgen en/of voor het retourneren van de geleende materialen. Het is belangrijk dat je de adresgegevens voor het ophalen en/of brengen controleert. Voor het transport gaan we uit van het adres dat op de reservering staat.

3. Wij plannen het transport voor je in bij één van de koeriers waarmee we samenwerken. We zorgen voor de beste optie (rekening houdend met kwetsbaarheid van bepaalde materialen en de kosten).

4. Zodra we het transport hebben ingepland, ontvang je hiervan een bevestiging. We plannen transporten alleen in op dinsdag, woensdag en donderdag.

5. Als je voor het retourneren gebruik maakt van de transportservice, plannen we dit in op de dag waarop jouw leentermijn afloopt. Ook hiervan ontvang je een bevestiging.

6. Het is niet (meer) mogelijk de leentermijn te verlengen. Houd hier rekening mee bij het reserveren van de materialen.

Aan de transportservice zijn kosten verbonden. Deze kosten worden bepaald door het aantal pakketten, de kwetsbaarheid van de materialen en de afstand. ANMEC berekent deze kosten door aan de organisatie/persoon die de transportservice aanvraagt bij de reservering. Neem contact met ons op om van tevoren een inschatting van de transportkosten te krijgen.

Dankzij de gemeente Amsterdam kunnen Amsterdamse basisscholen gratis gebruik maken van de transportservice.

*Onder één rit verstaan we het op een datum/tijd transporteren van (een set) uitleenitem(s) van de NatuurMEdiatheek naar een adres in Amsterdam óf vice versa.

Meer info