Educatief materiaal lenen voor thuis

Veel ouders/verzorgers en bewoners komen via projecten, kinderactiviteiten of onze nieuwsbrief in contact met ons educatief aanbod.
Ook voor de community thuis hebben we steeds meer aansprekend aanbod om thuis met je kind aan de slag te gaan.
Denk aan loeppotjes, verrekijkers, natuur praatplaten, leuke (kinder)boeken, speelgoed zoals spellen, een microscoop of leskisten en inspiratietassen rond een natuurthema. 

Je kunt al deze materialen komen lenen om een periode thuis of buiten mee aan de slag te gaan. Na 6 weken breng je het weer terug en neem je misschien weer wat anders mee. 
Duurzaam en makkelijk want je hoeft niet alles zelf te kopen en wij hebben al het materiaal al voor je geselecteerd en verzameld. 
Er zijn allerlei inspirerende, makkelijke activiteiten die je met je kind(eren) kunt doen waarvcoor je weinig voorbereiding nodig hebt. Leuk voor een natuur-kinderfeestje bijvoorbeeld!

Een lidmaatschap kost € 55,- per jaar en loopt van september tot september. Studenten kunnen tegen een gereduceerd tarief van € 15,- een lidmaatschap afsluiten.
Wanneer je na de meivakantie lid wordt, loopt het lidmaatschap door tot 1 september van het jaar daarna. 

Lees hier meer over de voorwaarden.

Lenen

Neem online alvast een kijkje in ons aanbod voor community thuis. Als je iets vindt dat je graag wilt gebruiken, klik je op 'reserveren' en daarna op 'nieuwe registratie' om je online te registreren. Registreren kan ook direct hier. Na je registratie kun je materiaal reserveren en in de agenda zien wanneer het materiaal beschikbaar is om een tijdperiode te kiezen. 

Kom je er niet uit of heb je een vraag? 
Diederik en Rhea van de NatuurMEdiatheek kunnen je helpen met al je vragen rond reserveren en lenen. 
Stuur een mailtje naar natuurmediatheek@anmec.nl of bel 020 622 54 04

Check de openingstijden, het adres en de bereikbaarheid op de contactpagina


Wil je graag eens lekker op je gemak rond struinen in onze NatuurMEdiatheek en vragen te stellen over onze educatieve materialen en ander aanbod? Maak een afspraak met Mela Krijger door een mailtje te sturen naar mela@anmec.nl of maak een online video bel afspraak via onze deze link 

Hopelijk tot gauw in de NatuurMEdiatheek!

 

Meer info