ANMEC tijdens Corona

Ontdek natuur en duurzaamheid vanuit je eigen huis

Onze fysieke locatie is sinds 13 mei gedeeltelijk weer open voor ophalen en terugbrengen van lesmaterialen. Plan je bezoek.

In tijden van corona volgt ANMEC het beleid van de overheid. We werken zoveel mogelijk thuis. Gelukkig kunnen we ook vanachter onze keukentafels scholen, ouders, buurtorganisaties en de kinderopvang blijven ondersteunen. Vanuit huis valt er namelijk ook van alles te ontdekken en te leren over natuur en duurzaamheid. We delen online tips en lesmateriaal. Volg ons op onze social media kanalen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor meer lesideeen, tips en adviezen voor natuur en duurzaamheid vanuit huis. 

Daarnaast zijn we ook gewoon bereikbaar voor adviezen, tips en nieuwe projecten.

 

Openingstijden vanaf woensdag 13 mei 

Vanaf woensdag 13 mei is de NatuurMediatheek elke woensdag open voor het terugbrengen- en eventueel ophalen van NME-spullen. Twee van onze medewerkers zullen iedere woensdag tussen 10.00u- 16.00u aanwezig zijn voor het in ontvangst nemen en uitlenen van materialen.  

We werken op afspraak én met tijdsblokken. Plan je bezoek.

Leden die materialen willen lenen kunnen deze via onze website reserveren. We zijn bereikbaar op natuurmediatheek@anmec.nl. 

De materialen die we ontvangen zullen we desinfecteren voordat deze opnieuw uitgeleend worden. 

Voorlopig lenen we geen opgezette dieren uit. 

 

Proces van terugbrengen/lenen  

In de hal voor de deur van de NMEdiatheek staan 2 tafels: één voor het terug te brengen materiaal en één voor af te halen materialen.

Terugbrengen: laat je naam en die van je organisatie achter, noteer eventuele opmerkingen over ontbrekend of beschadigd materiaal.

Afhalen: controleer de bruikleenovereenkomst en onderteken deze. 

Eén van de NMEdiatheek medewerkers helpt je op gepaste afstand. 

Samen met Amsterdam

Samen stimuleren we het ontdekken van natuur en duurzaamheid in en vooral ook mét de stad