Wanneer moet je je principes loslaten?

Geplaatst op:

Wanneer moet je je principes loslaten?

Column Ingrid Brekelmans november 2017

Bij ANMEC gaan we zuinig om met onze middelen. Voor ons valt dit vanzelfsprekend onder 'duurzame bedrijfsvoering'. Onze inkomsten willen wij zoveel mogelijk besteden aan educatie gericht op effect en zo min mogelijk aan overhead. Tegelijkertijd willen wij onze expertise en educatieve hulpmiddelen delen met zoveel mogelijk doelgroepen. Daarvoor zetten we onze online media in, zoals website en nieuwsbrieven.
Tot nu toe zijn de communicatie activiteiten verdeeld over onze medewerkers, die geen van allen communicatie experts zijn. Wij denken dat dit efficiënter en effectiever kan. Het was tijd om onze principes onder de loep te nemen.

Daarom hebben wij besloten onze overhead te vergroten door een communicatie professional te werven. Met de komst van deze collega heeft de rest van ons team meer tijd voor de inhoud én verhogen we de effectiviteit van onze communicatie inspanningen. Win-win!

De vacature staat vanaf deze week open. Ken je iemand die een duurzaam hart heeft en op zoek is naar een communicatie functie? Wijs hem of haar door naar onze vacature.