Hier groeit iets (Volg ons op sociale media)

Geplaatst op:

Hier groeit iets (Volg ons op sociale media)

Samen met de gemeenschap bouwen we aan een duurzame stad die de jeugd in staat stelt om zichzelf thuis te voelen in de natuur, die hen een begrip meegeeft van natuurlijke systemen (en hoe je daarin past) en die hen de mogelijkheid geeft om zelf verantwoorde keuzes te maken als kind en later als ouder, werknemer en bewoner.  

Er ligt een grote energie en welwillendheid bij de gemeenschap rondom het kind (ouders, onderwijsprofessionals, bewoners en betrokken initiatieven en bedrijven), maar voor hen liggen er ook drempels en uitdagingen om daar daadwerkelijk iets mee te kunnen doen en daarom helpen wij een handje. Zo zijn we nu speciaal voor die gemeenschap rondom het kind en iedereen die een duurzame stad een warm hart toedraagt op deze plek een nieuwe website aan het bouwen om nog meer van hen nog beter te kunnen helpen. 

Het zou kunnen kunnen dat je hierdoor op de website minder nieuws ziet dan je van ons gewend bent. En dat terwijl we nog steeds fantastische mooie en interessante ontwikkelingen zien, mogelijk maken en meemaken. Wil je ons ondertussen toch blijven volgen? Schrijf je dan gerust in voor onze nieuwsbrief om bijvoorbeeld als eerste nieuw materiaal van de mediatheek te zien. Of volg onze activiteiten via onze social media kanalen Facebook en Instagram.