Het Groene Spreekuur - Thuis

Het maandelijkse live-gesprek met met en voor iedereen die actief is in de kindomgeving Thuis; Jongeren, maar ook ouders, projectleiders, groene initiatieven en betrokkenen vanuit de gemeente en meer.

Waarom een groen spreekuur?
We kunnen het niet genoeg zeggen: wij missen jullie! We willen samen praten, samen ontwikkelen, samen oplossingen vinden, samen aan de slag. Dat komt, echt. Maar in de tussentijd zijn we Het Groene Spreekuur gestart: via een livestream een uurtje bijpraten met één van onze vier communities. Later gaan we dit in real life doen. We pakken samen een actueel thema, delen inzichten en willen vooral ook luisteren, samen vragen delen en antwoorden zoeken.

Ook voor iedereen die actief is in de andere kindomgevingen (Buurt, Thuis, Opvang) houden wij maandelijks een spreekuur. Meer informatie vind je hier: Overzichtspagina Het Groene Spreekuur

doel:

Elkaar inspireren en helpen.

inhoud:

Basisscholen uit Amsterdam en leden van de NatuurMEdiatheek vragen we nadrukkelijk hun bestelling via deze site te plaatsen. Overige belangstellenden kunnen hun bestelling doorgeven via dit formulier.

Dit item is onderdeel van het aanbod van de NatuurMEdiatheek van ANMEC. Bekijk het totale NME-aanbod voor basisonderwijs op nmegids.nl/amsterdam.

duurzame ontwikkelingsdoelen:

laatste wijziging:
2022-02-22 15:24:34

extra info

type:

Bijeenkomst

periode:

Maandelijks

vormen:

binnenschools

omgeving van gebruik:

thuis

reserveren:

reserveren

Meer info