Moestuin zadenpakket voor scholen en kinderopvang

Moestuin zadenpakket met 10 soorten groentenzaden en een beknopte handleiding.

doel:

Laagdrempelig aan de slag met gezonde groenten in je eigen moestuin bij school of BSO.

inhoud:

Net als vorig jaar kunnen scholen en kinderopvanglocaties gratis groentezaden aanvragen via ANMEC. Hiermee kun je samen met de kinderen moestuinieren op je eigen terrein en gezonde groenten kweken voor in salades en andere gerechten. Rijk Zwaan, een bedrijf dat groentezaden produceert, stelt i.s.m. Jong Leren Eten 1 pakket van 10 soorten zaden beschikbaar per school/kinderopvanglocatie.

Bestellen kan tot 30 maart 2021. We versturen de bestellingen per post, vanaf half februari wekelijks op woensdag. Hier brengen we geen verzendkosten voor in rekening dit jaar.

Basisscholen uit Amsterdam en leden van de NatuurMEdiatheek vragen we nadrukkelijk hun bestelling via deze site te plaatsen. Overige belangstellenden kunnen hun bestelling doorgeven via dit formulier.

Wat zit er in het pakket?

Het pakket bestaat uit 10 zakjes met dit keer duizenden zaden voor snijbiet, bindsla, radijs, kropsla, tomaat, broccoli, rode biet, prei, spinazie en peentjes. Op de zakjes staan de gewasnaam, verpakdatum en een link naar de webpagina met uitgebreide informatie over de zaden en tips voor de moestuin.
Bij de zaden wordt een boekje met teeltinformatie bijgeleverd en meer praktische tips zijn te vinden op de speciale Rijk Zwaan- website www.lovemysalad.com/moestuintips,

Tips voor meer
Dit pakket is heel basic. Wil je meer?

Dit item is onderdeel van de collectie van de NatuurMEdiatheek van ANMEC. Bekijk het totale NME-aanbod voor basisonderwijs op nmegids.nl/amsterdam.

duurzame ontwikkelingsdoelen:

laatste wijziging:
2021-04-13 16:15:36

extra info

type:

Veldwerkmateriaal

vormen:

binnenschools

omgeving van gebruik:

school, opvang

reserveren:

reserveren

Meer info