Natuurlijk spelen >

12 april Kennis en inspiratie dag Groene Schoolpleinen

Geplaatst op:

12 april Kennis en inspiratie dag Groene Schoolpleinen

Hoe zet jij jouw groene schoolplein in voor educatie? Hoe pak je dat aan? Welke tips hebben ontwerpers, hoveniers, NME-ers en collega's die je voorgingen? 

Iedereen die het schoolplein wil herinrichten, al middenin het proces zit en de educatieve mogelijkheden van het groene plein beter wil benutten: kom donderdag 12 april naar de Kennis en Inspiratie dag Educatie Groene Schoolpleinen!
 
Het wordt een bijzonder informatieve dag over natuurlijk spelen en educatie op groene schoolpleinen, georganiseerd door ANMEC in samenwerking met Stichting Oase en Springzaad Amsterdam.
We maken een programma met een lezing over visie op Groene schoolpleinen. In de middag zijn er workshops over educatief gebruik van de groene buitenruimte: inrichting, leeractiviteiten en beheer. Op de informatiemarkt ontmoet je allerlei mensen en organisaties die jou kunnen helpen van je groene schoolplein een succes te maken. 

Donderdag 12 april van 12-17u, bij de iPABO.
Meer informatie en inschrijven

 

Projecten

Kleiner en dichterbij In Amsterdam zijn de afgelopen jaren geweldige natuurspeelplaatsen gerealiseerd. Ze zijn groot, liggen vaak in een...
Lees verder
Bekijk alle projecten 'Natuurlijk spelen'

Educatief aanbod

Elke 2e dinsdag in april is het Nationale Buitenlesdag. Leerkrachten in heel Nederland geven deze dag buiten les. Dit is niet alleen goed voor de...
Lees verder
Bekijk ons aanbod 'Natuurlijk spelen'

Meer weten?

Elena Francissen
Elena Francissen
Adviseur
020-6225404