• Ingrid Brekelmans

  Ingrid Brekelmans

  Directeur
  T.: 020 - 6225404

  Profiel

  Ingrid werkt vanaf 1 mei 2017 parttime bij ANMEC als directeur. Ze gelooft in de missie van ANMEC. Zij is energiek, analytisch, mens- én resultaatgericht en een echte netwerker. Ze heeft oog voor innovatie en weet dit op pragmatische wijze toe te passen.

  lees meer lees minder
 • Nienke Kwikkel

  Nienke Kwikkel

  Consulent
  T.: 020-6225404

  Profiel

  Nienke Kwikkel is een goede organisator met oog en gevoel voor de inhoud en methodieken. Daarmee adviseert zij organisaties bij het uitwerken van nieuwe plannen en beheert zij het NME fonds. Zij werkt sinds 2008 bij ANMEC.
  lees meer lees minder
 • Betty Wijnhoven

  Betty Wijnhoven

  Medewerker NatuurMEdiatheek
  T.: 020-6225404

  Profiel

  Betty Wijnhoven werkt sinds 2003 bij ANMEC. Ze beheert de NatuurMEdiatheek.
  lees meer lees minder
 • Casper Kraima

  Casper Kraima

  Facilitair medewerker
  T.: 020-6225404

  Profiel

  Casper is de steun en toeverlaat op velerlei gebied van ANMEC. Hij begon in 1991 bij ANMEC als stagiaire vanuit zijn opleiding Natuur en Milieu. In 1995 is hij als projectmedewerker bij ANMEC gekomen en sinds 1998 in vaste dienst.

  lees meer lees minder
 • Marijke Galama

  Marijke Galama

  Vrijwilligster
  T.: 020-6225404

  Profiel

  Als vrijwilligster bij ANMEC ondersteunt Marijke in de NatuurMEdiatheek. Je komt haar tegen op woensdagmiddag. Marijke heeft 35 jaar in de jeugdsector gewerkt en is betrokken geraakt bij ANMEC via de schooltuinen en haar passie voor tuinieren en groen. In haar eigen straat beheert ze al jaren de tuintjes in de boomspielgels.
  lees meer lees minder
 • Sharyl van Harlingen

  Sharyl van Harlingen

  Adviseur
  T.: 020-6225404

  Profiel

  lees meer lees minder
 • Annette de Vries

  Annette de Vries

  Makelaar Jong Leren Eten
  T.: 020 - 622 54 04

  Profiel

  Annette werkte afgelopen jaren als zelfstandig professional in vele samenwerkingsverbanden op het terrein van duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en innovatie- en transitievraagstukken. Annette houdt van het schakelen tussen macro en micro, tussen groot denken en praktisch handelen, tussen beleid maken en persoonlijk in beweging komen. Sinds 2015 werkt ze als projectleider en adviseur strategie en ontwikkeling voor ANMEC, daarna een half jaar als waarnemend directeur. Vanaf mei 2017 is ze Makelaar voor Noord-Holland voor het rijksprogramma Jong Leren Eten.

  lees meer lees minder
 • Elena Francissen

  Elena Francissen

  Adviseur
  T.: 020-6225404

  Profiel

  Al sinds 2004 is Elena verbonden aan ANMEC. Eerst als projectleider NME in Zeeburg, waarvoor zij veel lessen en uitleenproducten ontwikkelde en uitvoerde. Vaak was ze met schoolklassen in de natuur van Amsterdam Oost te vinden. Tegenwoordig ligt het accent van haar werk meer op het adviseren en trainen van NME-ers en medewerkers in het basisonderwijs en de kinderopvang. Ze zet zich op die manier in voor kwalitatief betere NME en meer groen, natuurbeleving en duurzaamheid. Elena zet daar haar kennis en ervaring voor in als bioloog, excursiegever, screener voor de Groen Gelinkt Expertscore en scout. Daarnaast is Elena binnen het team verantwoordelijk voor de communicatie. Elena is begonnen als educatief medewerker op een van de schooltuinen in Amsterdam en maakte in 2004 de overstap naar ANMEC.

  lees meer lees minder
 • Diederik Frischknecht

  Diederik Frischknecht

  Medewerker NatuurMEdiatheek
  T.: 020 - 6225404

  Profiel

  Vanaf 1 juni 2017 is Diederik Frischknecht onze nieuwe kracht voor de NatuurMEdiatheek. Diederik werkt samen met Betty bij het uitlenen en beheer van onze collectie, en komende tijd ook het vernieuwen. Diederik bekijkt de stad door de bril van een archeoloog en levert graag een bijdrage aan een duurzaam Amsterdam. "Ik geniet van de grote glimlach van klanten die hier materiaal terug komen brengen en enthousiast vertellen over hun project en ervaringen."

  lees meer lees minder
 • Jolanda van der Heijden

  Jolanda van der Heijden

  DTP / officemanagement
  T.: 020-6225404

  Profiel

  Als officemanager is Jolanda een belangrijke verbindende schakel in de ANMEC-organisatie. Daarnaast is Jolanda verantwoordelijk voor de vormgeving van de lesmaterialen, communicatiemiddelen en de huisstijl van ANMEC. Haar ervaring als vormgever / DTP-er in de reclamewereld komt daarbij goed van pas.
  Jolanda werkt sinds 2010 bij ANMEC.

  lees meer lees minder
 • Robin van Gelder

  Robin van Gelder

  Communicatie Adviseur
  T.: 020-6225404

  Profiel

  Robin is 1 januari 2018 gestart als parttime Communicatie Adviseur bij ANMEC. Hij werkte de afgelopen jaren als zelfstandig Communicatie Specialist maar heeft ook functies vervuld als projectmanager, cultureel ondernemer en programmamaker.
  Hij is enthousiast, ambitieus, pragmatisch en creatief. Zijn jaren als freelancer in de commerciële sector hebben hem impact-gericht gemaakt. Zijn vele vreemde projecten houden hem fris en veelzijdig. 

  lees meer lees minder